(recept
si oblíbilo 14 návštěvníků)
Rychlovka k obědu :o))Jinak Bratislavské maso
Potřebné ingredience
kuřecí nebo vepřové maso,cibule,sterilovaná směs na lečo nebo dvě rajčata a dvě papriky,masox,sůl,pepř,mléko,smetana,kečup,hořtice,sladká paprika,tavený sýr,šlehačka nebo smetana,
Postup přípravy
Maso můžeme nakrájet na plátky nebo kostičky,osmažíme na horkém oleji ve větší pánvi,osolíme a opepříme,po opečení masa přidáme větší cibuli na kousky a smažíme dál,přisypeme sladkou papriku,po osmahnutí přidáme malé lečo bez šťávy nebo rajčata a papriky a masox,po změknutí nebo pokud se začíná pálit podlíváme mlékem,když je vše měkké přilijeme mléka tolik abychom měly více šťávy ,zahustíme troškou tmavé jíšky a po rozpuštění přidáme dva tavené sýry,dvě lžíce kečupu,jednu hořtice,necháme roztavit sýry a přilijeme asi půlku šlehačky,prohřejeme a zbaštíme.My měly brambory,ale byla by dobrá i rýže nebo hranolky.Já přidala i feferonku.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
poppysek
(upraveno)
12. 5. 2010, 14:57
vynikající, máme s bram.knedlíkem, je to s feferonkama, ostřejší a MŇAM!!! Děkujem
Ďulinda
(upraveno)
21. 1. 2009, 16:22
¨asi takhle to u nás u hrnce vypadalo, když jsme si všichni dávali druhou porci, absolutně senzační mňamka - doporučuji zkusit všem
Petra10
(upraveno)
30. 3. 2009, 15:02
@Ďulinda
JÉÉÉ TO JSEM RÁDA
Petra10
(upraveno)
28. 10. 2008, 17:50
zkuste
aksuram1
(upraveno)
28. 10. 2008, 16:17
vypadá to dobře,zkusím